Scooters en Motoren - Job Loeff -

Zevende Job Loeff Rit in samenwerking met MCKO Doornenburg

 

Voor het al opeenvolgende zevende jaar wordt er op zondag 21 juni voor iedereen die motor rijdt een complete toerrit georganiseerd.

 

Job Loeff, al jaren enthousiast lid van MCKO te Doornenburg, ziet graag iedereen van motorrijden genieten. Job kan naast zelf motorrijden ook het onderhoud of een reparatie aan uw motor of scooter verzorgen. Het maakt voor hem geen verschil of u nou komt voor een onregelmatig lopende scooter, een herrie makende versnellingsbak, een servicebeurt of een setje nieuwe banden. In zijn winkel verkopen Job en Patricia ook accessoires voor het onderhouden of het laten glimmen van uw hobby.

 

De rit is toegankelijk voor iedere motor- (scooter)rijder. Er kan zowel in groepsverband als individueel gereden worden en deelname aan de rit is gratis. Er worden routes aangeboden van circa 120 en 220 km.

 

Inschrijf- en startpunt van de route is de motor- en scooterzaak van Job Loeff en Patricia Rikken,  gevestigd aan de Biezenkamp 25E, 6691 EJ te Gendt. De inschrijving is tussen 9.00 en 10.30.

Eindpunt is het clubhuis van Motorclub MCKO aan het Vijzelpad te Doornenburg, waar gelegenheid is om na te praten onder het genot van een (fris)drankje.

 

De routebeschrijvingen zijn beschikbaar op www.jobloeff.nl en hier te downloaden. Informatie over motorclub MCKO op www.mcko.nl